1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer

94 години Филозофски факултет

94 години Филозофски факултет

           

 

ПО ПОВОД 16-ТИ ДЕКЕМВРИ, ДЕНОТ НА ФИЛОЗОФСКИОТ ФАКУЛТЕТ ВО СКОПЈЕ, ИМАМЕ ЧЕСТ И ЗАДОВОЛСТВО ДА ВЕ ПОКАНИМЕ НА ОДБЕЛЕЖУВАЊЕТО НА ЈУБИЛЕЈОТ НА ФАКУЛТЕТОТ

Read more...

Соопштение за студентите запишани во VII семестар во учебната 2014/15 година

Соопштение за студентите запишани во VII семестар во учебната 2014/15 година

           Соопштение за студентите запишани во VII семестар во учебната 2014/15 година

Read more...

К О Н К У Р С за запишување на педагошко-психолошка и методска подготовка

К О Н К У Р С за запишување на педагошко-психолошка и методска подготовка

           Конкурс за запишување на педагошко-психолошка и методска подготовка на Филозофскиот факултет-Институт за педагогија при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје

Read more...
Previous
Next
 • 94 години Филозофски факултет

  94 години Филозофски факултет

 • Поканата за промоција на книга од Проф.д-р Иван Џепароски

  Поканата за промоција на книга од Проф.д-р Иван Џепарос

 • Соопштение за студентите запишани во VII семестар во учебната 2014/15 година

  Соопштение за студентите запишани во VII семестар во уч

 • Меѓународна научна конференција ПРАКТИЧНАТА НАСТАВА НА ИДНИТЕ ПЕДАГОЗИ, НАСТАВНИЦИ И ВОСПИТУВАЧИ ВО МУЛТИКУЛТУРНИ СРЕДИНИ-ИСКУСТВА И ПРЕДИЗВИЦИ

  Меѓународна научна конференција ПРАКТИЧНАТА НАСТАВА

 • К О Н К У Р С за запишување на педагошко-психолошка и методска подготовка

  К О Н К У Р С за запишување на педагошко-психолошка и ме


 Филозофскиот Факултет - Скопје ја негува традицијата на знаење...